Home
en
Contul meu
Autentificare
Creare cont nou
 
Info...
  contact  
Altceva
 
TARIFE MAI MICI LA TRANSPORT
18 LEI NON-LOCO / 13 LEI LOCO
 
Coş cumpărături
0 produse
Coş cumpărături
Arcuri
Cuţite
Outdoor

 

Oferta este valabila pe termen nedeterminat (atat timp cat este afisata) si numai pentru localitatile in care exista punct de lucru Fan Courier (http://www.fancourier.ro/sucursale.php - verificati si lista completa a punctelor de lucru). Pentru restul localitatilor unde nu exista punct de lucru de obicei taxa este mai mare sau chiar mult mai mare.

 

Noi va transmitem care este valoarea acestei taxe si voi aveti urmatoarele variante:

  1. livrare in localitatea respectiva prin FanCourier - se scade din taxa totala doar valoarea taxei standard de 18 lei, diferenta o achiti tu. exemplu : taxa perceputa de Fan Courier pentru colet este 50 lei, tu vei achita 32 lei (50-18).
  2. livrare in cel mai apropiat punct de lucru FanCourier - ridici coletul din cel mai apropiat punct de lucru FanCourier (o localitate vecina) si transportul este gratis sau poti alege sa trimitem comanda la o anume adresa (o ruda, un prieten) dintr-o localitate cu punct de lucru FanCourier, tot gratis.
  3. livrare in localitatea respectiva prin Posta Romana - taxele postale le suportam noi.

 
Trangia
Total produse: 0
Compania suedeza Trangia produce din 1925 sisteme simple dar ingenioase pentru gatit in excursii si camping indiferent de anotimp sau conditii meteo. Arzatorul de baza este unul simplu care foloseste spirt ca si combustibil pentru ardere. Este format din 3 piese : arzatorul propriu-zis, capacul etans si capacul pentru reglarea flacarii si stingerea acesteia. Cand temperatura este foarte scazuta, cu ajutorul unui dispozitiv suplimentar se poate gati pana la minus 10 grade Celsius. Acest arzator functioneaza impreuna cu 2 aparatori de vant - inferior si superior, cel inferioara este si suportul propriu zis al arzatorului dar si cel care asigura ventilatia, fiind perforat. Modelul Mini Trangia nu are acest sistem complex ci doar un suport special conceput atat pentru ventilatie cat si pentru protectie impotriva vantului.
Ecologie pe internet Rezervari hoteluri Romania Tir cu arcul Oradea Katana
web design | IRDA Systems   magazin online cutite bushcraft Viziteaza magazinul arcuri-cutite.ro pe ShopMania