Home
en
Contul meu
Autentificare
Creare cont nou
 
Info...
  contact  
Altceva
 
TARIFE MAI MICI LA TRANSPORT
18 LEI NON-LOCO / 13 LEI LOCO
 
Coş cumpărături
0 produse
Coş cumpărături
Arcuri
Cuţite
Outdoor

 

Oferta este valabila pe termen nedeterminat (atat timp cat este afisata) si numai pentru localitatile in care exista punct de lucru Fan Courier (http://www.fancourier.ro/sucursale.php - verificati si lista completa a punctelor de lucru). Pentru restul localitatilor unde nu exista punct de lucru de obicei taxa este mai mare sau chiar mult mai mare.

 

Noi va transmitem care este valoarea acestei taxe si voi aveti urmatoarele variante:

  1. livrare in localitatea respectiva prin FanCourier - se scade din taxa totala doar valoarea taxei standard de 18 lei, diferenta o achiti tu. exemplu : taxa perceputa de Fan Courier pentru colet este 50 lei, tu vei achita 32 lei (50-18).
  2. livrare in cel mai apropiat punct de lucru FanCourier - ridici coletul din cel mai apropiat punct de lucru FanCourier (o localitate vecina) si transportul este gratis sau poti alege sa trimitem comanda la o anume adresa (o ruda, un prieten) dintr-o localitate cu punct de lucru FanCourier, tot gratis.
  3. livrare in localitatea respectiva prin Posta Romana - taxele postale le suportam noi.

aceasta parte a magazinului a fost mutata pe www.cutite-bushcraft.ro
 
Down Under Knives
Total produse: 1

Produse marca Down Under Knives disponibile exclusiv prin comandă specială

Ordonare după preţ:      
Kookaburra Kookaburra
Down Under Knives
Kookaburra
Down Under Knives
145.00 EUR
in lei la cursul BNR din ziua expedierii catre tine
Cod: K-DUK446017 | Termen: 15 zile
Down Under Kookaburra. Set de 2 cutite identice concepute atat pentru aruncare cat si pentru vanatoare, outdoor etc. Otelul inoxidabil 440C este calit la doar 52HRC pentru a rezista impactului repetat dar este suficient pentru ca cele doua cutite sa poate fi utilizate in scopuri utilitare, fiind 2 cutite se beneficiaza de calitatile otelului un timp dublu fara a necesita ascutire. Construite din o singura bucata de otel cu zona manerului este invelita in piele. Ambele cutite au aceeasi teaca.
Caracteristici: Lungime totala: 30.50 cmLungime lama: 17.50 cmGrosime lama: 5.00 mmTip otel: 440C • Maner: invelit in piele • Teaca: Piele
Ecologie pe internet Rezervari hoteluri Romania Tir cu arcul Oradea Katana
web design | IRDA Systems   magazin online cutite bushcraft Viziteaza magazinul arcuri-cutite.ro pe ShopMania