Home
en
Contul meu
Autentificare
Creare cont nou
 
Info...
  contact  
Altceva
 
TARIFE MAI MICI LA TRANSPORT
18 LEI NON-LOCO / 13 LEI LOCO
 
Coş cumpărături
0 produse
Coş cumpărături
Arcuri
Cuţite
Outdoor

 

Oferta este valabila pe termen nedeterminat (atat timp cat este afisata) si numai pentru localitatile in care exista punct de lucru Fan Courier (http://www.fancourier.ro/sucursale.php - verificati si lista completa a punctelor de lucru). Pentru restul localitatilor unde nu exista punct de lucru de obicei taxa este mai mare sau chiar mult mai mare.

 

Noi va transmitem care este valoarea acestei taxe si voi aveti urmatoarele variante:

  1. livrare in localitatea respectiva prin FanCourier - se scade din taxa totala doar valoarea taxei standard de 18 lei, diferenta o achiti tu. exemplu : taxa perceputa de Fan Courier pentru colet este 50 lei, tu vei achita 32 lei (50-18).
  2. livrare in cel mai apropiat punct de lucru FanCourier - ridici coletul din cel mai apropiat punct de lucru FanCourier (o localitate vecina) si transportul este gratis sau poti alege sa trimitem comanda la o anume adresa (o ruda, un prieten) dintr-o localitate cu punct de lucru FanCourier, tot gratis.
  3. livrare in localitatea respectiva prin Posta Romana - taxele postale le suportam noi.

aceasta parte a magazinului a fost mutata pe www.cutite-bushcraft.ro
 
Extrema Ratio
Producator italian de cutite militare de top, furnizor oficial al Fortelor Aeriene Italiene si al altor organizatii militare si paramilitare. Extrema Ratio este autorizat NATO pentru a aproviziona forte armate de stat. Garantie pe termen nelimitat.
ORICE CUTIT AFLAT IN PRODUCTIA CURENTA A FABRICII SE POATE ADUCE LA COMANDA.

Produse marca Extrema Ratio disponibile exclusiv prin comandă specială

Ordonare după preţ:      
KH
Extrema Ratio
KH
Extrema Ratio
321.00 EUR
in lei la cursul BNR din ziua expedierii catre tine
Cod: K-ER170KH | Termen: 15 zile
- IN POZA - KUKRI DIN DREAPTA

Kukri Extrema Ratio KH. Versiunea cea mai robusta (verisunea din centru - KL cu lama la fel de lunga dar mai ingusta nu se mai fabrica) a modelului special KUKRI inspirat de cutitele nepaleze. KH are lama impartita in doua zone distincte, cu unghiuri de ascutire diferite pentru a acoperi toate necesitatile.
Caracteristici: Tara de origine: Italia • Lungime totala: 47.50 cmLungime lama: 34.50 cmGrosime lama: 6.30 mmTip otel: N 690 inoxidabil • HRC: 54 • Maner: Forprene • Teaca: Nylon
KS
Extrema Ratio
KS
Extrema Ratio
294.00 EUR
in lei la cursul BNR din ziua expedierii catre tine
Cod: K-ER170KS | Termen: 15 zile
- IN POZA - KUKRI DIN STANGA -

Kukri Extrema Ratio KS. Versiunea scurta a modelului special KUKRI inspirat de cutitele nepaleze. KS are lama impartita in doua zone distincte, cu unghiuri de ascutire diferite pentru a acoperi toate necesitatile.
Caracteristici: Tara de origine: Italia • Lungime totala: 37.50 cmLungime lama: 24.50 cmGrosime lama: 6.30 mmTip otel: N 690 inoxidabil • HRC: 54 • Maner: Forprene • Teaca: Nylon
Ecologie pe internet Rezervari hoteluri Romania Tir cu arcul Oradea Katana
web design | IRDA Systems   magazin online cutite bushcraft Viziteaza magazinul arcuri-cutite.ro pe ShopMania